27 Μαΐου 2014

BEAUTY TIPS ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ!


Εκτός από τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας στην καθημερινότητα μας στο σπίτι και σε διάφορα αντικείμενα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για την φυσική ομορφιά μας και φροντίδα μας!



1. Απολέπιση σώματος. Ανακατέψτε 3 μέρη μαγειρική σόδα με 1 νερού και με αυτό το μείγμα τρίψτε το σώμα σας. Ειδικά σε σκληρά σημεία όπως γόνατα και αγκώνες. Τόσο απλό!

2. Spa ποδιών. Στο κλασικό ποδόλουτρο σας, προσθέστε μέσα στη λεκάνη και 3 κουταλιές σόδα. Είναι καταπραυντική, ενυδατική και ιδανική για μικρόβια και φαγούρα!

3. Λευκότερα νύχια. Δημιουργήστε μια πάστα με σόδα και νερό και τρίψτε τα νύχια σας αν έχουν κιτρινίσει με μια παλιά μαλακή οδοντόβουρτσα ή ένα σφουγγαράκι. Αφήστε λίγο το μείγμα πάνω στα νύχια χωρίς να ξεπλύνετε και έπειτα απλά ρίξτε λίγο νεράκι. Εφαρμόστε το σαν θεραπεία κάθε 2η μέρα για 15 μέρες και αποφεύγετε εκείνο το διάστημα να βάφετε τα νύχια σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε άφοβα να το χρησιμοποιείτε όποτε εσείς νομίζετε (πχ. 1 φορά στις 1ο-15 μερες) για απολέπιση των νυχιών σας

4. Λευκότερα δόντια. Μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας με ένα μείγμα από μαγειρική σόδα, νερό και μια πρέζα αλάτι. Χρησιμοποιείστε το μια φορά τη μέρα για 15 μέρες και αποφεύγετε το διάστημα αυτό να τρώτε τροφές με "χρώμα" (κόκκινο κρασί, παντζάρια, κεράσια). Το πόση διαφορά θα δείτε βέβαια, εξαρτάται από το σμάλτο των δοντιών σας. Μπορείτε να το επαναλαμβάνετε ανά διαστήματα (πχ ανά 3-4 μήνες) αλλά όχι συνεχόμενα πάνω απο 10-15 μέρες.

5. Δυσάρεστη αναπνοή. Κάντε γαργάρες με μαγειρική σόδα και νερό. Μετά ξεπλύντε καλά το στόμα σας για να φύγουν τυχόν υπολείμματα.

Διαβάστε επίσης: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΟΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share this