18 Μαρτίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ



Όλες νομίζω θέλουμε το πρόσωπο μας να φάινεται ξεκούραστο...τι γίνεται όμως όταν δεν είναι πραγματικά και αυτό φαίνεται??Και το σημείο που δείχνει περισσότερο την κούραση μας είναι τα μάτια. Είτε γιατι δεν κοιμόμαστε σωστά, είτε λόγω ταλαιπωρίας, είτε λόγω ηλικίας!
Δείτε παρακάτω μερικά tips φροντίδας και ελαφρού μακιγιάζ που έχω συλλέξει, που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε πιο φρέσκες και ξεκούραστες!


Κρέμα ματιών. Αυτό το μαγικό μικρό κουτάκι είναι απαιραίτητο πάντα για τη φροντίδα των ματιών! Μην ξεχνάτε να το εφαρμόζετε κάθε πρωί. (αν το θυμάστε και βράδυ ακόμα καλύτερα!)

Κονσίλερ. Χρησιμοποιείστε ένα κονσίλερ 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας. Αν έχετε μαύρους κύκλους και σακούλες εφαρμόστε μόνο πάνω σε αυτά τα σημεία, γιατί αν το απλώσετε πιο κάτω από τα μάτια σας, θα τους τονίσετε περισσότερο!

Άσπρο μολύβι. Βάψτε το εσωτερικό των ματιών σας με ένα άσπρο μολύβι μακιγιάζ και αμέσως θα δείτε τη διαφορά! (μην το εφαρμόσετε αν είστε αλλεργικές σε διάφορα προιόντα ματιών ή αν σας ενοχλεί στους φακούς επαφής).

Κραγιόν & ρουζ. Όταν τα μάτια σας είναι κουρασμένα μην τα τονίζετε πολύ με μάσκαρα και σκούρα μολύβια. Αντίθετα, τονίστε πεισσότερο τα χείλη σας με κραγιόν και τα μάγουλα σας με ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ.

Καθαρισμός & ντεμακιγιάζ. Να θυμάστε πάντα ότι πρέπει το βράδυ πριν κοιμηθείτε να ξεβάφεστε (ναι, όσο κουρασμένες κι αν είστε!) και να χρησιμοποιείτε μια καλή λοσιόν η σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια σας. Το πρόσωπο σας με το πέρασμα των χρόνων, δε θα σας συγχωρέσει αυτό το λάθος!!!

TIP: Για να νιώσετε μια γρήγορη αναζωογόνηση και για να απαλύνετε μαύρους κύκλους και σακούλες στα μάτια, περάστε το πρόσωπο σας με ένα παγάκι για 1'.

Και να θυμάστε πως πάνω απ'όλα: ύπνος, καλή διατροφή (και οι καταχρήσεις με μέτρο ε?) είναι το παν για το δέρμα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share this