13 Μαρτίου 2014

4 TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ!

Σκέφτηκες ποτέ να χρησιμοποιήσεις την κανέλα εκτός φαγητού?
Ιδού 4 χρήσεις της που ίσως να μην ήξερες!


 1. Πιο γεμάτα χείλη
Δε χρειάζεται να καταφύγεις στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη! Άπλωσε απλά λίγη βαζελίνη στα χείλη σου και πρόσθεσε και μία πρέζα κανέλα από πάνω. Τρίψε το μείγμα για μερικά δευτερόλεπτα και άφησέ το για ένα λεπτό χωρίς να πειράξεις τα χείλη σου.
Θα νιώσεις μία ωραία αίσθηση φρεσκάδας από το μπαχαρικό και αν προσθέσεις μάλιστα και άλλη μία στρώση βαζελίνης το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εκρηκτικό.
Προσοχή: Μην απλώσεις σκέτη ξηρή κανέλα στο δέρμα σου γιατί μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό.


2. Μάσκα κατά της ακμής
Φτιάξε μία μάσκα για την καταπολέμηση της ακμής χρησιμοποιώντας 3 κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Ανακάτεψε τα υλικά και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου.
Η κανέλα θα σταματήσει την εμφάνιση των βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την ακμή και το μέλι θα μειώσει την κοκκινίλα και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου. Άφησε την κρέμα για δέκα λεπτά και ξέπλυνε το πρόσωπό σου.


3. Καλύτερη αναπνοή
Έχεις άσχημη αναπνοή; Μάσησε μερικά ξυλαράκια κανέλας ή κάνε γαργάρες με ζεστό νερό μέσα στο οποίο έχεις ρίξει κανέλα και η αναπνοή σου θα φρεσκαριστεί αμέσως.


4. Scrub για το σώμα
Αν θέλεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να αποκαταστήσεις τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας σου φτιάξε το παρακάτω scrub. Ανάμειξε θαλασσινό αλάτι, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, μέλι και λίγη κανέλα και τρίψε απαλά με αυτό το δέρμα σου.


πηγή: periergaa.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share this