27 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΕ...ΘΡΙΛΕΡ!



Φανταστείτε μια ταινία θρίλερ με πρωταγωνιστές 12 ανθρώπους που ο καθένας τους θα αντιπροσωπεύει και ένα ζώδιο! Ποιος θα είναι ο θαρραλέος, ποιος θα την.."κάνει" με ελαφρά πηδηματάκια και ποιος θα κλαψουρίζει συνεχώς? Για να δούμε λοιπόν υπάρχει ελπίδα με κανένα?
Φυσικά με χιούμορ..πάντα!!! 


ΚΡΙΟΣ: Αυτός που πεθαίνει πρώτος! (ε με τόση ξεροκεφαλιά το κριάρι ορμάει και δεν ακούει κανέναν!)

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτός που γυρνάει σπίτι και τους βρίσκει όλους νεκρούς! (τι έγινε ρε παιδιά?εγώ που ήμουν?φαΐ να έχει άραγε?)

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτός που θα ανακαλύψει το δολοφόνο! (λογικός και ίσως να σωθεί κιόλας χάρη στο μυαλό του!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτός που με φωνή που τρέμει ρωτάει συνέχεια "είναι κανείς εδώ?" (ναι εσένα περίμενε ο δολοφόνος για να πιάσει κουβεντούλα!)

ΛΕΩΝ: Αυτός που προσπαθεί να παλέψει αλλά καταλήγει νεκρός! (η πολλή αυτοπεποίθηση τον έφαγε, έπεσε στη μάχη όπως αρμόζει σ'ένα λιοντάρι όμως!)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτός που θα θυσιαστεί! (πρακτικό μυαλό, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους σώσει όλους, δυστυχώς η μοίρα δεν το θέλησε όμως!)

ΖΥΓΟΣ: Αυτός που λέει συνέχεια "ας μείνουμε όλοι ψύχραιμοι"! (φοβιτσιάρης, μετά από λίγο αρχίζει να φρικάρει όμως, ε αναποφάσιστος μέχρι κι εκεί!)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτός που πάει σε αντίθετο σημείο απ'όλους τους άλλους! (επίμονο και ξεροκέφαλο σε κόβω, πρόσεχε μην έχεις την τύχη του Κριού!)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτός που συνεργάζεται κρυφά με το δολοφόνο! (το βρήκε σαν περιπετειούλα ή γούσταρε το δολοφόνο και κάνει τα γλυκά μάτια!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτός που τσακώθηκε και βρέθηκε τυχαία εκεί! (τυχαία βέβαια τσακώθηκε και με όλους εκεί, μη σου πω και με το δολοφόνο ακόμα!)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτός που θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος! (ήταν εκτός τόπου και χρόνου, απορώ πως το καταφέρε, αλλά το αποτελέσμα μετράει τώρα!)

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτός που ουρλιάζει και κλαψουρίζει στο παραμικρό! (σκέφτεται: μήπως έχω παραισθήσεις?πώς έμπλεξα έτσι εγώ το άμοιρο?οοοχι, οι υπόλοιποι πως μπλέξανε μαζί σου γλυκό μου ψαράκι!)






1 σχόλιο:

  1. Συνολικά μας λέτε ότι κανείς δεν νίκης το τέρας ενώ σχετικά με τον καρκίνο όταν πιραξεις τους κοντινούς του ετιμασου να δεις το αρνί να γίνετε τίγρης και ο τοξότης δεν θα έλεγα ότι θα ηταν με τον δολοφόνο μάλλον θα πεθαίνει κάπου μέσα στο έργο ταραγμένος και ο ιχθις ε όχι και κλαξιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share this